Det er stor etterspørsel etter å reservere bord etter åpningstid. Vi svarer så raskt og godt vi kan!
Fra fredag etter kl. 14:00 besvares ikke e-poster.
Helgene fylles raskt opp, så hvis dere ønsker å booke bord til helgen, anbefaler vi å sende en forespørsel tidlig i uken.
De siste dagene før helgen er det ofte allerede fullbooket til brunsj.
Reservasjon
Vi mottar ekstremt mange henvendelser hver dag, noe vi setter stor pris på!
Vi gjør vårt beste for å svare alle.
På uteserveringen vår tar vi ikke imot reservasjoner; her er det kun drop-in. I helgene tar vi imot reservasjoner kl. 11:00, 11:15, 13:15 og 13:30. For å reservere bord til helgen, må forespørselen sendes inn før kl. 14:00 på fredagen før.
Dere har bordet i 2 timer, med mindre annet er avtalt. Bord som er reservert, holder vi av i 15 minutter. Vi har et begrenset antall bord som kan reserveres, i tillegg til flere bord for våre drop-in gjester.
Store selskaper eller firma events
Vi skreddersyr menyer for deg og dere.
Enten det er bursdager, dåp, bryllup, firmafester eller lag.
HUMLA
Tar opptil 50 personer
Humla er hjertet av restauranten med et åpent kjøkken og bar inspirert av italienske vibber. På grunn av den åpne løsningen i rommet, bookes Humla helst til spesielle anledninger, ettersom restauranten har en del trafikk.
TAPPEROMMET
Tar opptil 75 personer
Book Tapperommet for større begivenheter og opplev Grünerløkka Brygghus sine tradisjoner på nært hold. Her kan man både spise, drikke og by opp til dans ved anledninger som bursdager, afterwork, bryllup, konserter og andre spennende begivenheter.
VESPA
Tar opptil 35 personer